Mie og Gardinbussen

Gardinbus fra Vejle – Vi kommer ud til dig

Er du på udkig efter nye gardiner? Bjarnholt Gardiner kommer gerne ud til et gratis og uforpligtende besøg hos kunder i Vejle, Jelling, Hedensted, Egtved og omegn. Du kan nyde gavn af de erfarne og detaljeorienterede råd fra Mie Bjarnholt, som har mere end 20 års erfaring i branchen, og kommer gerne med detaljerede råd, hvis der er ønske om. Når du får besøg af gardinbussen fra Bjarnholt Gardiner, er du sikker på, at jeg også har pakket de gode råd.

Jeg kommer gerne ud til alle slags kunder – familier, virksomheder og offentlige institutioner.

Bredt udvalg af kvalitets-gardiner

Du får muligheden for at se vores gardiner i dit eget hjem, inden du beslutter dig for den bedste løsning. Gardinbussen er pakket med en række forskellige gardiner, så du kan varerne i de omgivelser, hvor de skal bruges. Besøget er helt uforpligtende, og tager altid udgangspunkt i en stille og rolig snak. Efterfølgende kan jeg præsentere dig for idéer til en passende løsning, og vi kan sammen finde en frem til de gardiner der passer perfekt til dit behov.

Book en aftale med gardinbussen i dag

Gardinbussen er fyldt med alt hvad der skal til af gardiner for at skabe hygge og stemning i et rum og i et hjem. Du kan bl.a. se:

Bjarnholt Gardiner har mange års erfaring med at finde skræddersyede løsninger for familier og virksomheder, der ønsker at få nyt liv i hjemmet. Arbejdet tilgås, med stor kreativitet, så vi kan finde den løsning der passer til jer.

Sådan foregår det:

  1. Du aftaler et møde med gardinbussen
  2. Gardinbussen kommer til dig med rådgivning og prøver
  3. Du får fast pris på stedet
  4. Din ordre godkendes
  5. Montering inden for 2-3 uger
  6. Mail opfølgning efter 3 uger

Vil du aftale et tidspunkt for et besøg af vores gardinbus, er du velkommen til at ringe på telefon 75 80 34 34. Min ekspertise er altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til udvalg eller dine muligheder med gardinbussen.

Vask eller rensning af gardiner

Gardinbussen kører også ud og giver pris på vask af gardiner. Vi demonterer gardinerne, vasker eller renser dem, alt efter typen af stof, og derefter monterer vi dem selvfølgelig igen.

Se eksempler under Inspiration

Du kan booke et besøg af Gardinbussen på tlf. 75 80 34 34 til en uforpligtende og gratis snak om alle mulighederne.