gardinbus-i-vejle

Høj faglig stolthed og mere end 20 års erfaring

Bjarnholt Gardiner drives af Mie Bjarnholt, der har erfaring fra gardinbranchen siden 1997, tilbyder dig gardiner og solafskærmning i en høj kvalitet. Mie Bjarnholt er detaljeorienteret og rådgiver med øje for den kreative og funktionelle løsning. Indsigt i boligen og kundens behov er vigtigt for den rigtige vejledning, og derfor kommer Mie altid ud til kunden med Gardinbussen til en dialog der handler både om det funktionelle og æstetikken ved produktet. Samtidig er Gardinbussen fyldt med prøver, så kunden selv kan mærke og se produkterne i eget miljø.

Mie siger selv:
“Jeg har altid som drivkraft haft en stor passion for mit arbejde. Jeg er drevet af en høj faglig stolthed; i min verden
kan man ikke aflevere et stykke arbejde, der bare er “godt nok”. Det skal simpelthen være tiptop i orden, jeg
skal kunne stå inde for det og bruger gerne den tid, det må tage, til jeg er tilfreds.”

Mie blev udlært som gardinmontør/sælger hos A 10 Tæpper og Gardiner i Kolding i 1999. Herefter blev hun ansat hos Botex i Kolding, inden turen gik til Sdr. Omme hos Frost Boligcenter. Herefter hed destinationen ‘Kims Gardiner’ i Vejen, hvor hun blev ansat i 2002. Her var Mie ansat i 17 år, inden hun altså i foråret 2019 så lyset og gav sig selv muligheden for at blive chef i egen gardinbus. Bjarnholt Gardiner har kontor og værksted på adressen i Vonge nær Jelling og Vejle, men Gardinbussen kommer rundt i hele landet.

Se eksempler under Inspiration

Du kan booke et besøg af Gardinbussen på tlf. 75 80 34 34 til en uforpligtende og gratis snak om alle mulighederne.