Gardinbånd på brune panelgardiner

Gardiner og solafskærmning

Hver bolig har sit eget behov for vinduesafskærmning. Bjarnholt Gardiner leverer gardinløsninger der passer til netop dit behov f.eks.:

  • Mørklægning
  • Afskærmning for indkig
  • Sol afskærmning
  • Blødgøring af de mørke aftenvinduer
  • Miljø og atmosphære i rummet

I samarbejde med Mie får du en løsning som du bliver glad for mange år ud i fremtiden. Du får en løsning som er nøje udvalgt til netop dine behov, hvor både funktionalitet og udseende er vægtet højt.

Her er et bredt udsnit af, hvad Bjarnholt Gardiner tilbyder:

Gardiner
Gardiner er både funktionelle og dekorative. Deres enkle funktionalitet gør at de er nemme at betjene og har meget lang holdbarhed. De skaber atmosphære og stil, og de kan forbedre akustikken i rummet. De rengøres nemt ved vask i vaskemaskine.
Ved valg af gardinstof er der mange muligheder. Der kan syes længder, kapper, buer og undergardiner, som kan kombineres med diverse gardinstænger.

Lift- / foldegardiner
Liftgardiner eller foldegardiner er en enkel, men meget dekorativ gardinløsning, som kan fremstilles efter mål af næsten alle stoftkvaliteter fra transperante til kraftige mørklægningsstoffer. De kan nemt rengøres ved at skilles ad og vaskes i vaskemaskine.

Rullegardiner
Rullegardiner er en robust og stabil løsning med et enkelt, klassisk og tidsløst design.

Plisségardiner
Plisségardiner er en diskret løsning med mange betjeningsmuligheder og som kan laves til mange forskellige modeller af vinduer.

Multishade
Multishade er en moderne gardinløsning. Den kan både indstilles som gennemsigtig og som lukket version alt efter betjening.

Lamelgardiner
Lamelgardiner udmærker sig ved at de kan laves til meget store vinduespartier og stadigvæk være lette at betjene. De kan både indstilles som gennemsigtig og som lukket version alt efter betjening.

Persienner
Persienner giver et klassisk og enkelt look. Den reflekterer effektivt varmen uden at skærme for udkigget. Du får frit udsyn igennem persiennen uanset, hvilken side du kigger til. Den kan både indstilles som gennemsigtig og som lukket version alt efter betjening.

Panelgardiner
Panelgardiner giver mulighed for at solafskærme i specifikke felter i vinduespartiet. De er også gode til rumopdeling i f.eks. kontormiljøer.

Duetteplissé
Duetteplissé givet et eksklusivt og roligt udtryk med mange betjeningsmuligheder. Ønsker man mørklægning får man den mest optimale løsning med et duette mørklægningsplissé, da der ingen synlige snore er i stoffet.

Fluenet
Med et fluenet kan man holde insekter ude, samtidig med at man får frisk luft ind i boligen.

Badeforhæng
Badeforhæng giver en dekorativ løsning, hvor stoffet blødgør det kolde udtryk der ofte ses på badeværelser. Vi kan også levere håndklæder og skridsikre måtter der matcher i farven. Vi specialfremstiller stænger så de passer til lige netop din brusekabine.

Se eksempler under Inspiration

Du kan booke et besøg af Gardinbussen på tlf. 75 80 34 34 til en uforpligtende og gratis snak om alle mulighederne.