Rullegardin

Rullegardiner fra Bjarnholt Gardiner

Er du på udkig efter prisvenlige og holdbare gardiner nær Vejle, Jelling, Hedensted, Egtved eller omegn? Hos Bjarnholt Gardiner anbefaler vi rullegardiner til køberen, der ønsker en elegant, flot og langtidsholdbar løsning – og ønsker at gøre en god handel. Mie Bjarnholt kommer gerne ud til kunderne i vores velassorterede gardinbus, og med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring i branchen, bidrager hun gerne med detaljeorienteret og personlig rådgivning. Hjemmets stil og indretning tages i betragtning, når det helt rette gardin skal findes.

Rullegardiner velegnet til hjemmet, skolen og virksomheden

Rullegardiner byder på høj funktionalitet, lang holdbarhed, og så er de særdeles nemme at bruge. Derfor egner de sig også særlig godt i skoler samt på børneværelser, hvor børn hyppigt bruger dem. Stabiliteten og brugervenligheden gør også rullegardinet til en oplagt løsning i sommerhusudlejninger. Rullegardinerne leveres efter mål, og vi kan således levere løsninger til små og store, brede vinduespartier.

I hjemmet er rullegardinet oplagt til familien, som sætter pris på funktionalitet og æstetisk enkelthed. Derudover gør gardinernes enkle udtryk og lange levetid dem velegnede til virksomheder, som ønsker at få maksimal funktion for pengene. Vi har tidligere leveret rullegardiner til en række kontorer i lokalområdet. Rullegardinet er med andre ord den oplagte løsning til både at skærme for solindfald på computerskærme, sørge for privathed i hjemmet samt i store og brede vinduespartier – med mange års holdbarhed.

Få besøg af vores gardinbus – ring i dag

Hvis du vil prøve vores udvalg af rullegardiner i dit eget hjem, i virksomheden eller på skolen, kommer vi gerne ud i vores gardinbus. Ring i dag på telefon 75 80 34 34, hvis du vil booke en tid for et besøg af Mie Bjarnholt. Vi glæder os til at hjælpe.