gardinbus-i-vejle

Gardinbus fra Vejle – Vi kommer ud til dig

Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er en mobil gardinforretning, der bringer gardinerne direkte til kundernes hjem eller arbejdsplads. Dette giver kunderne muligheden for at se gardinerne i eget hjem inden der tages en beslutning. Mie Bjarnholt, med over 20 års erfaring i branchen, leder Bjarnholt Gardiner og tilbyder personlig og detaljeret rådgivning. Gardinbussen besøger forskellige typer kunder, herunder familier, virksomheder og offentlige institutioner.

Hvor kører gardinbussen?

Bjarnholt Gardiner kører til kunder i Vejle, Jelling, Hedensted, Egtved og omegn.

Vores udvalg af gardiner

Bjarnholt Gardiner tilbyder et bredt udvalg af gardintyper, herunder gardiner, liftgardiner, foldegardiner, rullegardiner, plisségardiner, multishade, lamelgardiner, persienner, panelgardiner, duetteplissé, fluenet og badeforhæng.

Sådan booker du gardinbussen

  1. Du aftaler et møde med gardinbussen
  2. Gardinbussen kommer til dig med rådgivning og prøver
  3. Du får fast pris på stedet
  4. Din ordre godkendes
  5. Montering inden for 2-3 uger
  6. Mail opfølgning efter 3 uger

Vil du aftale et tidspunkt for et besøg af vores gardinbus, er du velkommen til at ringe på telefon 75 80 34 34. Min ekspertise er altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til udvalg eller dine muligheder med gardinbussen.

Hvor koster det at booke gardinbussen?

Bjarnholt Gardiner tilbyder gratis og uforpligtende besøg for kunder i vores serviceområde som er Vejle, Jelling, Hedensted, Egtved og omegn.

Gardinbussen tilbyder også vask og rensning af gardiner

Gardinbussen kører også ud og giver pris på vask af gardiner. Vi demonterer gardinerne, vasker eller renser dem, alt efter typen af stof, og derefter monterer vi dem selvfølgelig igen.

Se eksempler under Inspiration

Du kan booke et besøg af Gardinbussen på tlf. 75 80 34 34 til en uforpligtende og gratis snak om alle mulighederne.