Bjarnholt Gardinbånd

Det siger kunderne om Bjarnholt Gardiner

Jeg vil gerne give Mie de varmeste anbefalinger!
Vi kom frem til en løsning, vi slet ikke selv havde tænkt på, og resultatet er bare blevet super flot. Som prikken over i’et tog det blot 10 dage fra hun var forbi en hverdagsaften til hun kom og satte op en fredag formiddag. – For som hun sagde “Så kan I få glæde af dem i weekenden”. 5 stjerner herfra 🙂

Hermed stor anbefaling af Bjarnholt Gardiner. Det gik lige præcis 2 uger fra den dag Mie var ude og give os et uforpligtende tilbud, til at vi fik monteret vores nye gardiner. Gardinerne er super flotte, og så har processen været så nemt, at man skulle tro det var løgn!

Kan klart anbefales. God service, overholdelse af aftaler og god kvalitet.

Hvis du står og mangler gardiner, så ring til Mie Bjarnholt, hun er super dygtig. Hun har lavet alle vores gardiner og vi er yderst tilfredse.

Kan varmt anbefale Mie. Hun er meget dygtig.

Superflotte gardiner, grundig og behagelig rådgivning – og hurtig, effektiv og professionel service. De allerbedste anbefalinger herfra 👍🏼

Fantastisk betjening, hurtigt og effektivt, varmeste anbefalinger herfra.

Mie er simpelthen dygtig og jeg anbefaler hende gerne. Mie kommer gerne med gode ideer til boligindretning. Hun er grundig og pligtopfyldende.

Mie er meget dygtig og professionel 👌
Og hun har rigtig mange modeller at vælge imellem.
Jeg anbefaler hende 😊

Mega proff. Mega kompetent person / rådgiver / vejleder. Mie får mine største og bedste anbefalinger herfra mig.

Super dygtig, kan klart anbefales, god til at anbefale og montere de bedste løsninger.

Kundeservicen var helt I top, og de spørgsmål jeg havde blev besvaret yderst tilfredsstillinde.
Efterfølgende det billede jeg havde af hvordan det skulle se ud, blev udført til perfektion og de tog endda tid til at gennemgå funktionerne gardinerne havde og hvordan de skulle vedligeholdes.

Alt i alt, er jeg yderst tilfreds med resultatet og servicen

Bjarnholdt gardiner kan absolut anbefales. Vi fik rigtig god rådgivning og gardinerne hænger efterfølgende snorlige.

Vi havde fået anbefalet Mie fra diverse nybyggersider, og vi blev bestemt ikke skuffet😊
Mie er meget professionel og giver en god og grundig rådgivning i valg af gardiner. Hun tager sig rigtig god tid.
Vi er super tilfredse med vores nye gardiner, og Mie får helt sikkert de bedste anbefalinger herfra😊

Vi har fået en super god behandling ; ikke mindst vejledning til valg af gardiner og dejligt at blive mødt med et smil 😊
Vi har købt Faber Duette gardiner, som er rigtig flotte indefra og også set udefra. Desuden holder de fint solen ude, hvis det er behovet , men lukker også masser af lys ind.

Det er med stor tilfredshed, at vi har fået gardiner og rullegardiner fra Bjarnholt gardiner. Mie’s vejledning og idéer, har gjort, at gardinerne har været med til at fuldende udtrykket i de forskellige værelser og stue og skabt rammen til en helhed.

Kundeservicen var helt I top, og de spørgsmål jeg havde blev besvaret yderst tilfredsstillinde.
Efterfølgende det billede jeg havde af hvordan det skulle se ud, blev udført til perfektion og de tog endda tid til at gennemgå funktionerne gardinerne havde og hvordan de skulle vedligeholdes.

Alt i alt, er jeg yderst tilfreds med resultatet og servicen

Mie får vores varmeste anbefaling. Ved Bjarnholt Gardiner får du ærlig, professionel vejledning og opsætning. Vi er meget glade for vores gardiner.

Mie er fantastisk dygtig, hun vejleder og kommer med gode ideer og indspark. Jeg kan kun varmt anbefale hende. Resultatet er fantastisk, vi er vilde med det! God kvalitet og hurtig levering.

Vi kontaktede Mie, og fik en aftale allerede dagen efter hvor hun viste os forskellige muligheder og guidede os på rette vej. Meget præcist og enkelt, og vi endte med en løsning vi slet ikke selv havde tænkt på. Nu er vi bare super tilfredse med resultatet og den personlige service vi har modtaget.

Jeg kan kun anbefale Bjarnholt Gardiner: Mie er meget erfaren og giver professionel og personlig service. Flot opsætning og meget pænt syede gardiner.

Hos Mie fandt vi løsningen vi havde ledt efter. Monteringen stod hun selv for med top professionelle skills.

Lækre rullegardiner, tak for det Mie!

Vi var glade for Mie, som fik anbefalet os af en nabo. Efter at vi har haft 2 andre firmaer/”gardin busser” hos os, som ikke rigtig så ud til at forsøge at finde en individuel løsning til vores hus, var vi yderst tilfredse med Mies arbejde. Hun har en helhedsorienteret tilgang, tydeligvis stor erfaring med sit job, konsultationen var fantastisk, der var ingen hast, vi følte os ikke presset til af noget og havde tid til at tænke over, hvilke løsninger der passede bedst til os. Mie er meget fleksibel, installationen var meget hurtig og lydløs, og vi er meget tilfredse med slutresultatet! Kan varmt anbefale Mie, hvis du leder efter en kompetent rådgivning og gode kvalitetsprodukter!